Zonnepanelen

Om maar gelijk met het beeldscherm in huis te vallen. b744b_Sunpower_logoWe zijn op het ogenblik heel druk bezig met onze zonnepanelen. Deze worden al a.s. vrijdag geplaatst. Ik kan er eigenlijk niet op wachten.  Onze installatie betreft een 2640 Wp Sunpower installatie. Er komen mooie strak zwarte zonnepanelen op ons dak. De stroom die deze zonnepanelen levert, wordt door een Fronius IG 30 omvormer op het electriciteitsnet gezet.

3 Responses to “Zonnepanelen”

 1. Beste Sunpower minnaar, welkom tot het groeiende legioen zweet in de bilnaad van de energiejongens brengende actieve medelanders met een (prachtige!) zonnestroom installatie op het dak.

  Het zou me byzonder verheugen als jullie met de komende “SolarDays” tussen 15 en 22 mei ook open huis zouden willen houden. Zie http://www.solardays.nl/

  Ik zal ook op Polder PV (ook een “Sunpower” systeempje, maar van een totaal ander “kaliber”…) een oproep gaan plaatsen, zodat in Nederland definitief een groeiende lawine aan zonnestroomfraais de daken zal gaan versieren.

  Hartstikke veel plezier met jullie installatie. Je zult er geen moment spijt van krijgen, is mijn inschatting… ;-)

 2. Max says:

  Zeer waardevol artikel, bedankt.

 3. Lazaro says:

  Hello There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article.
  I’ll make sure to bookmark it and return to read more of your useful info. Thanks for the post. I will certainly return.

Leave a Reply

See also: